Bilrenovering

Bilrenovering & bilplåt

Till oss på Bilveteran Car Paint AB kan du vända dig om du skulle behöva hjälp med exempelvis bilplåt eller en bilrenovering. Eftersom vi utgår från Hörby kan vi erbjuda våra tjänster för er i städer så som Helsingborg, Hässleholm och Landskrona med flera. Vårt ihållande mål är att alltid leverera den bästa möjliga hjälpen, genom hårt arbete och god kundservice är förhoppningen att du som kund ska känna dig välkommen hos oss. En viktig faktor för att göra kunden så nöjd som möjligt är att lyssna till eventuella önskemål och behov, på så sätt kan vi anpassa arbetet utifrån kunden i fråga.

Av oss kan du få hjälp med både mindre och större renoveringar, det beror helt på vad du som kund är ute efter. Alla våra bilrenoveringar genomförs men omsorg och ansvar, där vi tar hänsyn till kundens önskemål och budget. Skulle du vilja ha en renovering av motor eller kaross utför vi det både helt och delvis. Under renoveringen tar vi bland annat hand om din bilplåt, om det behövs. Vi tillverkar själva bilplåt utifrån behov.

Är det här något som skulle intressera dig i bland annat Landskrona, Hässleholm eller Helsingborg är du varmt välkommen in till oss.

Vill ni veta mer?